România, medalie de argint pe echipe la junioare la CE de gimnastică

Echipa naţională de gimnastică feminină junioare a României a câştigat miercuri medalia de argint în concursul pe echipe, cu un punctaj total de 164,700 puncte, la Campionatele Europene de la Birmingham.

După subdiviziunea a doua în care a evoluat, echipa de junioare a României ocupa primul loc, cu un total de 164,700 puncte, obţinut din următoarele punctaje: Diana Bulimar 54.525 puncte, Larisa Iordache 55.550, Dorina Diana Rusu 50.250, Beatrice Mărgărit 40.550, şi Mădălina Neagu 26.600.

Echipa României nu a mai pierdut supremaţia până la ultima rotaţie, când Rusia a trecut pe prima poziţie, cu un total de 173.750 puncte. Medalia de bronz a revenit Italiei (161.450 puncte). De asemenea, de pe locurile trei şi patru s-au calificat în finală la individual-compus gimnastele Larisa Iordache (55.550 puncte) şi Diana Bulimar (54.525 puncte).

Primele 24 de sportive junioare vor concura la individual-compus (vineri), pentru cele 14 locuri care asigură calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret, de la Singapore, din acest an.

De asemenea, primele opt clasate la fiecare aparat vor evolua în finalele de duminică.

ATITUDINEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s