Diana Bulimar, înlocuită în finală la bârnă cu Larisa Iordache? :(

FOTO: Reuters

Gimnasta Diana Bulimar a fost înlocuită, luni, pe lista oficială de start a finalei de la bârnă, cu Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Diana Bulimar a “prins” ultimul loc în calificările de la bârnă, cu nota 14.866. “Da, este posibil să o înlocuim pe Diana Bulimar, cu Larisa Iordache în finala de la bârnă, dar decizia o vom lua doar cu o zi înaintea finalei”, a declarat antrenorul Mariana Bitang, zilele trecute, luni confirmând mutarea.

Larisa Iordache a fost prima sub linia calificărilor, cu nota 14.800.

Finala la bârnă va avea loc marţi, în afara Larisei Iordache, România urmând a fi reprezentată şi de Cătălina Ponor.

MEDIAFAX

4 thoughts on “Diana Bulimar, înlocuită în finală la bârnă cu Larisa Iordache? :(

  1. Mi se pare o mare nedreptate! Cum sa iei ceva ce nu-ti apartine motivand un accident inexistent, jocuri la jocurile olimpice?

  2. Noi stim foarte bine ca cine ajunge la olimpiada intr-o finala nu renunta din altruism sau lasitate. Am vazut sportivi care, chiar si accidentati, au vrut sa termine concursul. In plus, cred ca in sport cel mai important e sa participi si asta este parca si deviza olimpiadei. Din pacate dl Belu si d-na Bitang vad numai medalii si prestigiu si uita de fair – play sau de munca altora. Cu tot respectul, dar ati gresit grav. Nu vreau sa cred ca toate astea au legatura cu faptul ca suntem romani, dar chiar si acum Diana are dreptul la adevar pentru ca numai in tara noastra eroii sunt lasi si invers.

Leave a comment